Parsan istutus- ja hoito-ohjeet juurakkoina istuttavalle parsalle
Muualla Euroopassa parsa on jo vakiintunut kevään suosikki, Kotimaisen parsan kysyntä on jo suurempaa kuin saatavuus. Parsa menestyy myös Suomen kasvuolosuhteissa ja voittaa tuontiparsan vertailussa maulla ja tuoreudellaan. Parsa tulee olemaan tuote, joka jää pysyvästi myös suomalaiseen ruokakulttuuriin. Suomessa viljellään yleisimmin vihreää parsaa, mutta valkoista parsaa voi myös kokeilla. Hyvin hoidettu parsa antaa satoa jopa kymmeniä vuosia ja siksi sen kasvupaikka kannattaa valita huolella.
Parsan lehdistö ja marjat eivät ole syöntikelpoisia.
Parsan istutus
Parsan hoito
Parsan sadonkorjuu
Parsan säilytys
Pyydä kuvallinen ohje sähköpostiisi asiakaspalvelu@jarvenkyla.fi
Tekstin tai sen osan kopioiminen ilman Jarvenkyla Oyn lupaa kielletty.
Taimet, siemenet, kasvualustat P. 050 571 7333
Muovit, verkot, ruukut, pakkaaminen P. 050 501 1944, jonne.stenlund(at)jarvenkyla.fi
Lannoitteet, käsityökalut, mittarit P. 050 502 0070, reetta.rouhiainen(at)jarvenkyla.fi
Kastelutekniikka ja koneet P. 050 463 0640
Mehiläistarvikkeet P. 050 502 0070, reetta.rouhiainen(at)jarvenkyla.fi
Otsonivesi ja kasvutunnelit P. 0500 279 830, jari.suominen(at)jarvenkyla.fi
Varasto P. 044 750 0402, juha.suomi(at)jarvenkyla.fi
Keräämme evästeiden avulla sivuston käytöstä tietoja, joiden avulla kehitämme verkkokauppaamme sekä tarjoamme sinulle kiinnostavampia tuotteita ja parempia tarjouksia.
Halutessasi voit koska tahansa muuttaa asetuksiasi sivun alalaidan evästeiden asetukset -linkistä. Lue lisää tästä.